Matematik

Asymptoter

15. juni 2004 af SalmanR (Slettet)
f(x)= x-7 over 2x^2 har 2 lodrette asymptoter

Kan godt løse opgaven med decimaler, men savner lidt forklaring på følgende:

+-kvadratroden af 48 over 4 hvordan reducerer jeg det til +-kvadratroden af 3, som det jo bliver. irriterer mig for det burde jeg ku se.

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2004 af QaZZaQ

sqrt(48)=sqrt(16*3)=sqrt(16)*sqrt(3)

Svar #2
15. juni 2004 af SalmanR (Slettet)

takker:) Det er øjnene man først bliver blind på;)

Skriv et svar til: Asymptoter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.