Generelt
Nytårsfortsætter
10. januar 2008 af
nadiapiien (Slettet)
Hvad mener i nytårsfortsætter er.?
Hvorfor har vi dem?
hvornår kom det til Dk?
Hvorfor har vi dem?
hvornår kom det til Dk?
Svar #1
11. januar 2008 af mathon
nytårs(fortsætte)r = det man bare kører videre som hidindtil = (fortsætte)r med
nytårs(forsæt) = er det, man har "sat sig for" at ændre til det bedre for sig selv eller andre
nytårs(forsæt) = er det, man har "sat sig for" at ændre til det bedre for sig selv eller andre
Svar #2
17. januar 2008 af nadiapiien (Slettet)
det hjalp så ikke ret meget,
Hvorfor har vi dem?
Hvornår kom de til DK ?
Hvorfor har vi dem?
Hvornår kom de til DK ?
Svar #3
20. januar 2008 af Bruger slettet (Slettet)
Jeg tror egentlig bare man har dem for ligesom at have et mål.
Ligesom du muligvis nogle gange siger til dig selv, at starten af næste uge skal du holde op med pjække fra skole!
Hvorfor? :
FORDI, man trods alt tager sit liv alvorligt og stadig er inde i kampen. At man tror på muligheden for at påvirke sit liv. Tror på i morgen og vil have mest muligt ud af de 75-80 år, – og gerne jagter en lille selvtilfreds følelse af at blive klogere og ikke gentage flere fejl end højst nødvendigt. Og hvad er da mere naturligt end at gøre status netop her ved årsskiftet, hvor man har svinet sig til i julemad og drikke med hele Den Dysfunktionelle og set mere til kone, kæreste og børn end i resten af december sammenlagt? Nytårsforsætter er den store blanke side i kalenderen over resten af dit liv
Ligesom du muligvis nogle gange siger til dig selv, at starten af næste uge skal du holde op med pjække fra skole!
Hvorfor? :
FORDI, man trods alt tager sit liv alvorligt og stadig er inde i kampen. At man tror på muligheden for at påvirke sit liv. Tror på i morgen og vil have mest muligt ud af de 75-80 år, – og gerne jagter en lille selvtilfreds følelse af at blive klogere og ikke gentage flere fejl end højst nødvendigt. Og hvad er da mere naturligt end at gøre status netop her ved årsskiftet, hvor man har svinet sig til i julemad og drikke med hele Den Dysfunktionelle og set mere til kone, kæreste og børn end i resten af december sammenlagt? Nytårsforsætter er den store blanke side i kalenderen over resten af dit liv
Skriv et svar til: Nytårsfortsætter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
