Matematik

Hjælp ang lommeregner

11. januar 2008 af kim19 (Slettet)
Hej.

Hvis jeg kender fordoblings konstanten altså T2 kan jeg finde a i en eksponentiel udvikling.

T2 er = 7,1

a = 7,1sqrt(2)

hvornår taster jeg det ind i en TI-89 ?

svaret skal være 1,1026

håber en kan hjælpe.

Svar #1
11. januar 2008 af kim19 (Slettet)

er der slet ikke en der kan hjælpe mig

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2008 af mathon

a = 2^(1/T2) = 2^(1/7,1)

Skriv et svar til: Hjælp ang lommeregner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.