Matematik
HJÆÆÆLP!
13. januar 2008 af
andersdeluxe (Slettet)
Aktiviteten, A, af et radioaktivt materiale måles til en række rider, t:
t| 1.0 | 2.5 | 4.0 | 5.5 | 7.0 |
--------------------------------
A| 35 | 21 | 12 | 7 | 4 |
Angiv en forskrift for den funktion, der bedst beskriver sammenhængen. Og hvor stor var aktiviteten til t = 0?
t| 1.0 | 2.5 | 4.0 | 5.5 | 7.0 |
--------------------------------
A| 35 | 21 | 12 | 7 | 4 |
Angiv en forskrift for den funktion, der bedst beskriver sammenhængen. Og hvor stor var aktiviteten til t = 0?
Svar #2
13. januar 2008 af andersdeluxe (Slettet)
Jeg bruger TI InterActive lige nu, kan du guide mig gennem den hvis du har kendskab til det, kan ikke finde funktionen..
Svar #3
13. januar 2008 af dnadan (Slettet)
lav to lister med y og t.
skriv herefter:
expreg(l1,l2)
og
a_
b_
r_
Så burde du gerne få forskriften f(x)=a*b^x(det er omvendt her i TI i forhold til normalen)
skriv herefter:
expreg(l1,l2)
og
a_
b_
r_
Så burde du gerne få forskriften f(x)=a*b^x(det er omvendt her i TI i forhold til normalen)
Skriv et svar til: HJÆÆÆLP!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
