Matematik
lodret asymptote
13. januar 2008 af
charlotte_me (Slettet)
hvordan finder jeg den/de lodrette asymptoter for følgende funktion?
http://peecee.dk/upload/view/90389
Hvad skal jeg helt præcis gøre med leddet (2x+1)
http://peecee.dk/upload/view/90389
Hvad skal jeg helt præcis gøre med leddet (2x+1)
Svar #1
13. januar 2008 af ibibib (Slettet)
a) Du skal finde nulpunkter i nævneren, her er
x-1=0 <=> x=1
så x=1 er en ligning for den lodrette asymptote.
b) Ikke noget.
x-1=0 <=> x=1
så x=1 er en ligning for den lodrette asymptote.
b) Ikke noget.
Skriv et svar til: lodret asymptote
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
