Matematik
Hjælp
19. juni 2004 af
JB (Slettet)
Jeg har fundet a-værdien i f(x)=155*x^a, og nu jeg skal beregne f(90).
Og så skal jeg indsætte a-værdien i f(90)=155*90^a - hvordan skal jeg indsættes i udtrykket…? når a=0,613283.
Og så skal jeg indsætte a-værdien i f(90)=155*90^a - hvordan skal jeg indsættes i udtrykket…? når a=0,613283.
Svar #1
19. juni 2004 af Peden (Slettet)
Jamen, præcis som du foreslår:
f(90)=155*90^0,613283
Hvis a er 0,613283
f(90)=155*90^0,613283
Hvis a er 0,613283
Skriv et svar til: Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
