Matematik
Vektorregning
14. januar 2008 af
DiePrinzessin (Slettet)
Hej alle .
Jeg har lige et spørgsmål - er nemlig lidt i tvivl om, hvorledes jeg skal køse følgende opgave:
I et koordinatsystem er der givet to vektorer nemlig:
m = (t-1 over 2t) og n= (2t-3 over t+1)
m prik n = 4
Jeg har lige et spørgsmål - er nemlig lidt i tvivl om, hvorledes jeg skal køse følgende opgave:
I et koordinatsystem er der givet to vektorer nemlig:
m = (t-1 over 2t) og n= (2t-3 over t+1)
m prik n = 4
Svar #1
14. januar 2008 af dnadan (Slettet)
prøv at prikke dine to vektorer, herved fås:
(t-1)*(2t-3)+(2t)(t+1)=4
(t-1)*(2t-3)+(2t)(t+1)=4
Skriv et svar til: Vektorregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
