Dansk

HJÆLP haster

17. januar 2008 af larena (Slettet)
Hej alle.
Jeg har meget brug for jeres hjælp

Hvad betyder at monitorere?
og hvad betyder metodologiske aspekter?

tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2008 af mathon

at monitorere = at monitere = at kontrollere, overvåge

metodologiske aspekter = metodemæssige synsvinkler
metodologi = subst. metodelære
metodologisk adj.

Skriv et svar til: HJÆLP haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.