Matematik
Hint til differentialligning
18. januar 2008 af
faeces (Slettet)
Jeg har flg. diff. lign.
og ønsker at finde y:
dy/dx = x^2/(y+1)
(y+1)dy = x^2 dx
S(y+1)dy = Sx^2 dx
½y^2+y = 1/3*x^3 + c
her går jeg så i stå.
Hint ønskes til at komme videre
og ønsker at finde y:
dy/dx = x^2/(y+1)
(y+1)dy = x^2 dx
S(y+1)dy = Sx^2 dx
½y^2+y = 1/3*x^3 + c
her går jeg så i stå.
Hint ønskes til at komme videre
Svar #1
18. januar 2008 af dnadan (Slettet)
En sådan opgave, har jeg ikke set før..
Men mit bud ville være at løse andengradsligningen med hensyn til y.
(correct me if I'm wrong, please)
Men mit bud ville være at løse andengradsligningen med hensyn til y.
(correct me if I'm wrong, please)
Skriv et svar til: Hint til differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
