Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
HJælp det haster (NULPUNKT)
20. januar 2008 af
CanK (Slettet)
HEJ HÅBER I KAN HJÆLPE FOR ER GÅET I STÅ, JEG HAR FÅET EN OPGAVE, HVOR DER STÅR: Henrik påtænker at lave en kampagne for playstation 3 konsoller, når de introduceres i BR-legetøjbutikkerne primo 2008. I den forbindelse vil Henrik lave en ekstraærdinær reklamekampagne i Rosengbladet for at gøre opmærksom på at nu kan dette populære spillekonsol også købes i BR-legetøj i Rosengårdscentret.
Denne ekstra kampagne vil koste yderligerer 75.000,- excl. Moms.
Han køber playstation 3 hos moderselskabet for 2.500,- excl.Moms.
SÅ ER MIT SPØRGSMÅL TIL DE KLOGE HOVEDER DER UDE:
HVOR MANGE PLAYSTATION 3 SKAL BR-LEGETØJ I ROSENGÅRDSCENTRET SÆLGE EKSTRA FOR AT DENNE KAMPAGNE ER TJENT HJEM?
PLEASE HJÆLP HVORDAN REGNER MAN DET UD?
Denne ekstra kampagne vil koste yderligerer 75.000,- excl. Moms.
Han køber playstation 3 hos moderselskabet for 2.500,- excl.Moms.
SÅ ER MIT SPØRGSMÅL TIL DE KLOGE HOVEDER DER UDE:
HVOR MANGE PLAYSTATION 3 SKAL BR-LEGETØJ I ROSENGÅRDSCENTRET SÆLGE EKSTRA FOR AT DENNE KAMPAGNE ER TJENT HJEM?
PLEASE HJÆLP HVORDAN REGNER MAN DET UD?
Svar #1
20. januar 2008 af Sherwood (Slettet)
75.000=2.500*x
<=>
75.000/2.500=x
<=>
x=30
De begynder altså først at tjene penge, når der er solgt 30 styks.
Er der mere i opgaven?
<=>
75.000/2.500=x
<=>
x=30
De begynder altså først at tjene penge, når der er solgt 30 styks.
Er der mere i opgaven?
Svar #2
20. januar 2008 af CanK (Slettet)
Hej Sherwood. Tak for hjælpen, men det er ikke på matematisk vis den skal regnes ud. Det er erhvervsøkonomi. Men du skal have tak fordi du prøvede.
Svar #5
22. januar 2008 af Cas_sen (Slettet)
#0, drop så det caps-lock.
Der er ikke oplysninger nok til at løse opgaven, idet du behøver salgsprisen. Du skal tage den ekstra markedsføringsindsats og dividere med dækningsbidrag pr. stk. for at finde nulpunktet.
Der er ikke oplysninger nok til at løse opgaven, idet du behøver salgsprisen. Du skal tage den ekstra markedsføringsindsats og dividere med dækningsbidrag pr. stk. for at finde nulpunktet.
Skriv et svar til: HJælp det haster (NULPUNKT)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
