Matematik
Polynomium
20. januar 2008 af
HugoMortensen (Slettet)
Nogen som kan hjælpe her?
Link: http://peecee.dk/upload/doupload
Link: http://peecee.dk/upload/doupload
Svar #1
20. januar 2008 af HugoMortensen (Slettet)
her er det rigtige link: http://peecee.dk/upload/view/91975
Svar #2
20. januar 2008 af ibibib (Slettet)
Prøv dig frem.
y=f(x)=ax²+bx+c og dy/dx=f '(x)=2ax+b.
Indsæt i ligningen.
y=f(x)=ax²+bx+c og dy/dx=f '(x)=2ax+b.
Indsæt i ligningen.
Svar #3
21. januar 2008 af HugoMortensen (Slettet)
kan jeg ikke se et eksempel? Har svært ved at komme igang.
Skriv et svar til: Polynomium
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
