Matematik
!Hjææælp :(
21. januar 2008 af
Bengisu (Slettet)
Nogen der vil hjælpe, er ik sikker på hvordan den skal løses?
-
Vis at der alle hele tal n gælder at:
(-2)^n + (-2)^n+1 + (-2)^n+2 = 3* (-2)^n
-
Vis at der alle hele tal n gælder at:
(-2)^n + (-2)^n+1 + (-2)^n+2 = 3* (-2)^n
Svar #1
21. januar 2008 af ibibib (Slettet)
(-2)^n + (-2)^(n+1) + (-2)^(n+2)=
(-2)^n + (-2)·(-2)^n + (-2)^2·(-2)^n=
Fortsæt selv.
(-2)^n + (-2)·(-2)^n + (-2)^2·(-2)^n=
Fortsæt selv.
Skriv et svar til: !Hjææælp :(
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
