Matematik
bevis dette !
21. januar 2008 af
1011 (Slettet)
kan ikke løse denne opgave, har prøvede på en masse forskellige måder men kan ikke få den til at gå op.
bevis at kvadratroden af x godt kan være større end x ?
bevis at kvadratroden af x godt kan være større end x ?
Svar #1
21. januar 2008 af allan_sim
#0.
Husk at kvadratroden også kan tages af tal, der er mindre end 1.
Husk at kvadratroden også kan tages af tal, der er mindre end 1.
Svar #3
21. januar 2008 af dnadan (Slettet)
#2
en brøk.
Lad os for eksempel tage kvadratroden af 1/4:
sqrt(1/4)= sqrt(1)/sqrt(4)=1/2
en brøk.
Lad os for eksempel tage kvadratroden af 1/4:
sqrt(1/4)= sqrt(1)/sqrt(4)=1/2
Skriv et svar til: bevis dette !
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
