Matematik

+ og -

21. januar 2008 af Billal001 (Slettet)
+ og - giver + ikke?

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

+ * - = -

Svar #2
21. januar 2008 af Billal001 (Slettet)

ahh okay :)


- og - giver + ikke?

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

Jo.

+ * + = +

- * - = +

+ * - = -


Svar #4
21. januar 2008 af Billal001 (Slettet)

Så dette regne stykke:

(+3)+(-5)-(-2)

Er ligemed= 0?

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

Jep.

Svar #6
21. januar 2008 af Billal001 (Slettet)

Vil du hjælpe med noget procent?

Svar #7
21. januar 2008 af Billal001 (Slettet)

hvor mange procent er 3 kr. af 9 kr?

Gør man så sådan her: 3*9 : 100 ?

Brugbart svar (0)

Svar #8
21. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

Du kan jo nemt se, at det er 1/3. Så det er altså ikke helt rigtigt det, du har gjort. Prøv dig frem. Sådan lærer man mest.

Svar #9
21. januar 2008 af Billal001 (Slettet)

Omg. Jeg er bare lidt nervøs xD

Skriv et svar til: + og -

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.