Matematik
hjælp
22. januar 2008 af
rotata (Slettet)
skal regne arealet under grafen ud. intervallet er {1;3}
intergrale 3 og -1 (3*1,5¨x-2)dx= ?
intergrale 3 og -1 (3*1,5¨x-2)dx= ?
Svar #5
22. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)
#4.
Gør det samme, som du skulle gøre i din forrige tråd. Arealet er givet ved: Areal = |F(3)-F(-1)|
Gør det samme, som du skulle gøre i din forrige tråd. Arealet er givet ved: Areal = |F(3)-F(-1)|
Skriv et svar til: hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
