Matematik
optimering? freak'd shit!
22. januar 2008 af
FO/DK (Slettet)
hmm, færing og det her er ikke fiskning, hvis du forstår?
http://img116.imageshack.us/img116/9805/15640281tv7.png
http://img116.imageshack.us/img116/9805/15640281tv7.png
Svar #1
22. januar 2008 af ibibib (Slettet)
Bredden er
24-2x,
så tværsnitsarealet er
A=h·b=x·(24-2x)=24x-2x²
24-2x,
så tværsnitsarealet er
A=h·b=x·(24-2x)=24x-2x²
Skriv et svar til: optimering? freak'd shit!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
