Matematik

INTEGRAL?

22. januar 2008 af monaaaaaaaaa (Slettet)
F(x) til f(x)= 2x-4/x^2 der opfylder F`(2)=9... Hmm er der nogn derude der har en anelse om hvad jeg skal?. Ville være dybt taknemmelig hvis nign lii ville hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2008 af KristofferFage (Slettet)

Er det f(x) = (2x-4)/(x^2) eller 2x-(4/(x^2))?

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2008 af dnadan (Slettet)

Prøv at skrive opgaven ordret herned, det gør det lettere for os, så slipper vi nemlig for at skulle gætte.

Skriv et svar til: INTEGRAL?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.