Musik
Hans Abrahamsen
23. januar 2008 af
christofferfind (Slettet)
Hej
Er der nogen som tilfældigvis kender godt til Hans Abrahamsen, og som evt. kan komme med lidt omkring hans fortolkninger af Arnold Schönbergs musik?
/Christoffer
Er der nogen som tilfældigvis kender godt til Hans Abrahamsen, og som evt. kan komme med lidt omkring hans fortolkninger af Arnold Schönbergs musik?
/Christoffer
Svar #1
24. januar 2008 af Musikipedia (Slettet)
Prøv eventuelt at besøge disse links:
http://www.ewh.dk/Default.aspx?TabId=2449&State_2955=2&composerId_2955=1
http://dvm.nu/hierarchy/periodical/dmt/2004-2005/01/?show=data/periodical/5/8/7/periodical-1117706700-112766-27360.tkl&type=periodical
http://dvm.nu/hierarchy/theme/vortidsmusik/komponist/ac/abrahamsenhans/index.tkl?type=theme
Ved ikke om de kan hjælpe dig. Jeg kender ikke umiddelbart noget til ham...
http://www.ewh.dk/Default.aspx?TabId=2449&State_2955=2&composerId_2955=1
http://dvm.nu/hierarchy/periodical/dmt/2004-2005/01/?show=data/periodical/5/8/7/periodical-1117706700-112766-27360.tkl&type=periodical
http://dvm.nu/hierarchy/theme/vortidsmusik/komponist/ac/abrahamsenhans/index.tkl?type=theme
Ved ikke om de kan hjælpe dig. Jeg kender ikke umiddelbart noget til ham...
Svar #2
24. januar 2008 af Musikipedia (Slettet)
Her er nummer 2 link der ikke virkede (sæt http:// foran og ingen w'er):
dvm.nu/hierarchy/periodical/dmt/2004-2005/01/?show=data/periodical/5/8/7/periodical-1117706700-112766-27360.tkl&type=periodical
dvm.nu/hierarchy/periodical/dmt/2004-2005/01/?show=data/periodical/5/8/7/periodical-1117706700-112766-27360.tkl&type=periodical
Svar #4
25. januar 2008 af Musikipedia (Slettet)
Det bedste du kan bruge som litteratur, er vel anmeldelser af Hans Abrahamsens fortolkninger af Schönbergs musik. Måske kan du finde nogle på www.bibliotek.dk
Der er massere af musikanmeldelser fra aviserne du gratis kan bestille hjem.
Der er massere af musikanmeldelser fra aviserne du gratis kan bestille hjem.
Skriv et svar til: Hans Abrahamsen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
