Engelsk

Super kort oversættelse...

23. januar 2008 af fedimana (Slettet)
hvordan ville I oversætte følgende...
Dansk- engelsk
Et af hoved emnerne der tages op til diskussion i denne historie er fedme

One of main subjects that are picked up for discussion in this text, (are/is)? fatness.

Svar #1
24. januar 2008 af fedimana (Slettet)

social taber= social loser på engelsk?

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2008 af Isomorphician

social taber = social loser

One of the main topics which is discussed in this text is obesity.

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2008 af Isomorphician

social taber = social loser

One of the main topics which is discussed in this text is obesity.

Skriv et svar til: Super kort oversættelse...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.