Almen studieforberedelse (AT)

Hvad og hvilke fag?

24. januar 2008 af :D (Slettet)
Hej,
Ja som det fremgår af overskriften kunne jeg da godt lige tænke mig af vide, hvilke fag i har tænkt jer at skrive i... Og er i eventuelt kommet så langt, at i har valgt jeres emne?


:D

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2008 af MarieLHG (Slettet)

Jeg har tænkt mig at skrive i historie/religion og har mere eller mindre valgt et emne. Det kommer til at blive noget i stil med Johannes Åbenbaringen perspektiveret til den marxistiske katastrofeteori..

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2008 af Klaraa (Slettet)

hej:)

jeg har tænkt mig at skrive om stamcelleforskning. jeg skal som det fremgår skrive i biologi, men er lidt i tvivl om jeg vil have samfundsfag eller religon ved siden af, men jeg ælder dog mest til samfundsfag idet der her er meget mere man kan diskutere om..

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2008 af Løjse (Slettet)

#2 Hvordan vil du få samfundsfag med ind i emnet stamcelleforskning? Jeg synes selv det kunne være et spændende emne, men jeg ved ikke hvilket fag jeg skal kombinere det med.

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. januar 2008 af Klaraa (Slettet)

Hej Løjse

Jo jeg vil i min mundtlige oplæg først gøre rede for hvad stamceller overhovedet er for noget og hvad de kan bruges til derefter vil jeg starte en diskussion op omkring fordele og ulemperne ved brug af stamceller i samfundet. jeg vil komme ind på hvor meget staten vil indvestere i det, hvem der afgøre beslutningerne omkring stamcellerne osv. tilsidst vil en dialog mellem censor og elev omkring risikoene ved brug af stamceller være på sin plads synes jeg:)

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. januar 2008 af siimba (Slettet)

#0
Jeg har valgt fysik og religion og vil skrive om noget med dommedagsforstillinger :)

Skriv et svar til: Hvad og hvilke fag?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.