Spansk
At finde vej. Højre - Venstre osv.
24. januar 2008 af
Kamelkalle (Slettet)
Jeg har forsøgt mig med en vejbeskrivelse - højre - venstre - ligeud - ned - ud osv. og opfattede selv opgaven som ok nem, men har aldrig prøvet en sådan opgave før. Kan i fortælle mig, om jeg gør det korrekt?
Hellere at i retter én end ingen (:
1 Jeg går ned af gangen til højre = voy a la derecha por el vestíbulo?
2 For enden af gangen drejer jeg til venstre og går ud af døren = Un el fin del vestíbulo que giro a la izquierda y caminatas fuera de la puerta?
3 Jeg går ned af trapperne = Ando abajo la escalera?
4 går ligeud af vejen, til den deler sig i to = recto abajo el camino, hasta que parta en dos.?
5 ud til den store vej = fuera la la carretera principal?
6 Jeg drejer til venstre og fortsætter bare ligeud = Giro a la izquierda y continúo directamente.?
7 inden jeg er ved gymnasiet = antes yo estoy por el gimnasio.?
8 går ind igennem hoveddøren = caminatas en por el dirija puerta ?
9 Jeg går op af trapperne og op ovenpå = Subo la escalera y arriba.?
10 finder lokalet vi skal være i. Det er næsten altid nr. 12. = encuentro el cuarto, nosotros estaremos en. Es es casi siempre el espacio numera doce?
Hellere at i retter én end ingen (:
1 Jeg går ned af gangen til højre = voy a la derecha por el vestíbulo?
2 For enden af gangen drejer jeg til venstre og går ud af døren = Un el fin del vestíbulo que giro a la izquierda y caminatas fuera de la puerta?
3 Jeg går ned af trapperne = Ando abajo la escalera?
4 går ligeud af vejen, til den deler sig i to = recto abajo el camino, hasta que parta en dos.?
5 ud til den store vej = fuera la la carretera principal?
6 Jeg drejer til venstre og fortsætter bare ligeud = Giro a la izquierda y continúo directamente.?
7 inden jeg er ved gymnasiet = antes yo estoy por el gimnasio.?
8 går ind igennem hoveddøren = caminatas en por el dirija puerta ?
9 Jeg går op af trapperne og op ovenpå = Subo la escalera y arriba.?
10 finder lokalet vi skal være i. Det er næsten altid nr. 12. = encuentro el cuarto, nosotros estaremos en. Es es casi siempre el espacio numera doce?
Svar #1
24. januar 2008 af Kamelkalle (Slettet)
Ingen som lige vil? (: Husk: lidt hjælp er bedre end ingen.
Skriv et svar til: At finde vej. Højre - Venstre osv.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
