Matematik
Hjælp ?
24. januar 2008 af
M.P. (Slettet)
Trykket i atmosfæren er målt i atm, som en funktion P af højden h målt i km, over jordoverfladener bestemt ved
P = (1/2)^h/s
Volumen af en idealgas er ved konstant temperatur omvendt proportinal med trykket.
mit spørgsmål er så hvordan opskriver jeg et regne udtryk for volumen V af en idealgas som funktion af højden h, når volumen ved jordoverfladen er 2 L.
P = (1/2)^h/s
Volumen af en idealgas er ved konstant temperatur omvendt proportinal med trykket.
mit spørgsmål er så hvordan opskriver jeg et regne udtryk for volumen V af en idealgas som funktion af højden h, når volumen ved jordoverfladen er 2 L.
Svar #2
24. januar 2008 af M.P. (Slettet)
hov det er en fejl.. der skal stå 5 i stedet for s
dvs.
P = (1/2)^h/5
dvs.
P = (1/2)^h/5
Svar #3
24. januar 2008 af dnadan (Slettet)
Alright.
Overvej, hvad omvendt proptional betyder. Ud fra dette kan du opskrive en regneforskrift, med en konstant c. Denne konstant findes ved brug af oplysningen: V(0)=2
Overvej, hvad omvendt proptional betyder. Ud fra dette kan du opskrive en regneforskrift, med en konstant c. Denne konstant findes ved brug af oplysningen: V(0)=2
Svar #4
24. januar 2008 af M.P. (Slettet)
En funktion med forskriften: f(x)= a/x
men forstår stadig ikke helt hvordan jeg skal lave min regneforskrift..
:(
Skriv et svar til: Hjælp ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
