Generelt

Gåde

25. januar 2008 af Frede.. (Slettet)
Hej... Jeg har fået denne gåde tilsendt på mail, og alle på min arbejdsplads har siddet i et par dage nu og prøvet at løse den... Hvis man får det rigtige svar, bruger man svaret som kode til at åbne en Excel-fil.. Vi har bare ikke regnet den ud endnu. Nu ved jeg jo at der er en masse tal-genier her inde, så det kan være I kan greje den..

Her er den:

Vi stoppede en lastbil på parkeringspladsen. På ladet af lastbilen stod 7 mænd og rystede i bukserne over at blive stoppet. De viste sig at være kattefængere - altså dem der indfanger herreløse katte i Århus.
Hver mand havde 7 sække, og i hver sæk var der 7 store katte. Hver kat har 7 små killinger, og hver kat har 4 ben...!

Nu er det store spørgsmål:
Hvor mange ben er der på ladet af lastbilen?

Det rigtige antal ben er koden til at åbne filen...!

På forhånd tak
-Frede


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2008 af Tipp-Ex (Slettet)

1582

Svar #2
25. januar 2008 af Frede.. (Slettet)

1# nope...den virker ik

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)

1568

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)

1575 (med mændene)

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)

#4.
Nej. Glem det....

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)

Nyt bud: 10990

Brugbart svar (0)

Svar #7
25. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

#6 Hvordan kan du ende helt deroppe?

Svar #8
25. januar 2008 af Frede.. (Slettet)

SÅDAN ZETA! :)

Brugbart svar (0)

Svar #9
25. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)

Tjah.

Antal rygsække: 7*7 = 49
Antal store katte: 7*49 = 343
Antal små katte: 343*7 = 2401
Antal katteben: (343*4 + 2401*4) = 10976
Antal menneskeben: 7*2 = 14

Samlet antal ben: 10976+14 = 10990

Brugbart svar (0)

Svar #10
25. januar 2008 af Danielras (Slettet)

Er enig med #6.

7*7*7*4 + 7*7*7*7*4 + 7*2 = 10990

Brugbart svar (0)

Svar #11
25. januar 2008 af sprit (Slettet)

#7
Mænner: 7*2
Store katte: 7*7*7*4 (mænd->sække->katte->ben)
Mini-katte: 7*7*7*7*4 (mænd->sække->katte->mini-katte->ben)

Brugbart svar (0)

Svar #12
25. januar 2008 af sprit (Slettet)

Nevermind :)

Brugbart svar (0)

Svar #13
25. januar 2008 af sprit (Slettet)

#0
Det er i øvrigt en mærkelig arbejdsplads, du har der :)
Man får da aldrig noget arbejde lavet, hvis man skal sidde og gætte koder.

Svar #14
25. januar 2008 af Frede.. (Slettet)

#13, ja det ka du vel egentlig ha' ret i....

Man sku næsten tro jeg var kommunalt ansat:D

Brugbart svar (0)

Svar #15
26. januar 2008 af T83 (Slettet)

10990

Jeg har engang löst en lignende opgave, der handlede om 7 piger, der hver har 7 katter osv.
Et problem findes i denne opgave: har chauffören ingen bene? Fordi resultatet ikke indeholder den stakkels chaufförs bene...

Brugbart svar (0)

Svar #16
26. januar 2008 af allan_sim

#15.
Chaufføren er vel ikke på ladet af lastbilen...

Brugbart svar (0)

Svar #17
27. januar 2008 af Freud (Slettet)

#16) hehhehhe :P Den var sku god :)

Brugbart svar (0)

Svar #18
27. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

#16 Jeg har da set Mester Bean siddende på en lænestol på taget af sin lille grønne bil. Så hvorfor ikke?

Brugbart svar (0)

Svar #19
27. januar 2008 af T83 (Slettet)

#17

hold kaeft, hvor er du sjovt!

Brugbart svar (0)

Svar #20
20. oktober 2008 af TestProfil (Slettet)

12348 ben.

Måske er det en snyder: 1 ben (lastBilEN) - ej, det er langt ude... prøv 12348 :P


Skriv et svar til: Gåde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.