Matematik
hjælp
26. januar 2008 af
kolfinna (Slettet)
hjælp til matematik
Beregn forskrifter for rette linier gennem følgende punkter:
(-5,2) og (10,8)
beregn forskrifter for eksponentielle funktioner, der går gennem følgende punkter
(-5,2) og (10,8)
er der nogen der kan hjælpe med opgaven
Beregn forskrifter for rette linier gennem følgende punkter:
(-5,2) og (10,8)
beregn forskrifter for eksponentielle funktioner, der går gennem følgende punkter
(-5,2) og (10,8)
er der nogen der kan hjælpe med opgaven
Svar #2
26. januar 2008 af kolfinna (Slettet)
Fatter det overhovedet ikke, har en matematik lærer der bare ikke kan forklare noget. Så har ikke noget bud.
Svar #3
26. januar 2008 af janko (Slettet)
den første
f(x) = ax + b
Du har fået opgivet koordinaterne - brug:
a=y2-y1 / x2 - x1
b= y1-a·x1
den anden
f(x) = ba^x
a = x2-x1 kvrod. y2/y1
b= y1/a^x1
f(x) = ax + b
Du har fået opgivet koordinaterne - brug:
a=y2-y1 / x2 - x1
b= y1-a·x1
den anden
f(x) = ba^x
a = x2-x1 kvrod. y2/y1
b= y1/a^x1
Svar #5
26. januar 2008 af kolfinna (Slettet)
Tusinde tak for det, kender du en hjemmeside hvor man kan lære det, ville gerne forstå det.
Skriv et svar til: hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
