Matematik

Faktorisering

26. januar 2008 af KajaWestergaard (Slettet)
Nogle der kan forklare hvad en faktorisering er ??

Evt. et eksempel på tal der kan faktoriseres ??

På forhånd tak :D

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2008 af mathon

12 = 2^2*3

y = ax^2+bx+c = a(x-rod1)(x-rod2), såfremt d=b^2-4ac>0

e = f*g,

hvor
2^2, 3,a, (x-rod1), (x-rod2), f og g er faktorer (= "gangestørrelser")

Svar #2
26. januar 2008 af KajaWestergaard (Slettet)

Tusind tak, men jeg forstår ikke helt det med e = f*g ..

og lige det med 2^2,3,a,..

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2008 af mathon

6 = 2*3............ 2 og 3 kaldes faktorer

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. januar 2008 af janko (Slettet)

se her:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=270510

Svar #5
26. januar 2008 af KajaWestergaard (Slettet)

Svar #3

Hvad står e for..


Og tusind tak begge to, det hjalp meget ..

Skriv et svar til: Faktorisering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.