Matematik

Udsigt

28. januar 2008 af JTPUK (Slettet)
Hvor langt kan man se ud over havet i klart vejr, hvis ens øjnehøjde er 180cm over udsigtsplatformen??

Jorden radius = 6378km

Hvad pokker gør jeg her????

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2008 af Pernille-2 (Slettet)

brug pythagoras sætning
a^2+b^2=c^2 (:

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2008 af Pernille-2 (Slettet)

altså 0,0018km^2+6378km^2=kvadratroden(40678884,000003)=6378km (:

Svar #3
28. januar 2008 af JTPUK (Slettet)

vil det sige at man kan se 6378km??

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. februar 2008 af hackerjohn (Slettet)

Kan ikke passe da jorden ikke er helt flad.. :P den spænder jo over en cirkelbue..

Skriv et svar til: Udsigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.