Matematik

Færgefart

28. januar 2008 af JTPUK (Slettet)
10 knob = 228 minutter.

ved at 1knob = 1 sømil/time= 1,852 km/time

skal sejle en strækning på 38 sømil

hvad er 15knob i minutter???

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2008 af Michaelosm (Slettet)

Jeg forstår ikke spørgsmålet. Kan du evt. skrive spørgsmålet som det er formuleret i opgaven? Så tror jeg godt jeg kan hjælpe.

Brugbart svar (1)

Svar #2
29. januar 2008 af mathon

(15 knob) = (27,78 km/h) = (27780 m)/(60 min) = 463 m/min

Skriv et svar til: Færgefart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.