Matematik
Andengradsligning
15. august 2004 af
hrskitzo (Slettet)
Nogle som kan hjælpe mig??
Løs andengradsligningen
13x^2 - 12x - 1 = 0
Find herefter tallet k således, at ligningen
13x^2 - 12x + k = 0
kun har én løsning
Mvh.
Hrskitzo
Løs andengradsligningen
13x^2 - 12x - 1 = 0
Find herefter tallet k således, at ligningen
13x^2 - 12x + k = 0
kun har én løsning
Mvh.
Hrskitzo
Svar #1
15. august 2004 af Lurch (Slettet)
diskriminanten d=b^2-4ac=0, så har ligningen kun én løsning
Svar #3
15. august 2004 af Lurch (Slettet)
nej diskriminsnaten er d=b^2-4ac
hvor ax^2+bx+k=0 er din ligning
hvor ax^2+bx+k=0 er din ligning
Svar #5
15. august 2004 af Lurch (Slettet)
jeg vil jo ikke bare gove dig svaret, men i dit tilfælde skal diskriminanten d=0 for at få én løsning
d=0
d=b^2-4ac
d=(-12)^2-4*(13)(k)=0
d=0
d=b^2-4ac
d=(-12)^2-4*(13)(k)=0
Skriv et svar til: Andengradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
