Matematik
stamfunktion
06. februar 2008 af
Nacizane (Slettet)
f(x) = x^3+x^2+1 -> 3x+2x+1x
lyder det helt forkert?
lyder det helt forkert?
Svar #3
06. februar 2008 af Euler (Slettet)
Trods terminologiens absurditet tror jeg, at du skal finde stamfunktionen F(x).
f(x)=x^3 + x^2 +1
F(x)=(1/4)x^4 + (1/3)x^3 +x + c, hvor c er en arbitrær konstant.
Er du med på, hvad der sker?
f(x)=x^3 + x^2 +1
F(x)=(1/4)x^4 + (1/3)x^3 +x + c, hvor c er en arbitrær konstant.
Er du med på, hvad der sker?
Skriv et svar til: stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
