Matematik
Differentiallignig
06. februar 2008 af
Stuart-abc (Slettet)
Hvad er den fuldstændige løsning til y' + x = y + 1 ?
Svar #1
06. februar 2008 af SteffE (Slettet)
f(x)=x+c*e^x
Løsningsformel:
y=e^(-G(x)) * integrale(e^(G(x) * h(x)dx
Løsningsformel:
y=e^(-G(x)) * integrale(e^(G(x) * h(x)dx
Svar #2
06. februar 2008 af Stuart-abc (Slettet)
Hvordan bliver differentialligningen jeg har af typen y' + g(x)*y = h(x) ?
Skriv et svar til: Differentiallignig
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
