Dansk
hjælp......!!!!!!
06. februar 2008 af
bahmo25 (Slettet)
hej
hvem kan hjælpe mig med følgende pgave.på forhånd tak.!
sæt de rigtige endelser fremmedordene .
1. fi....................= frimærkesamler
2. inkon.................=mangel på logik
3. kva...................= dans med 4 par
4. es....................= ledsage som beskytter
5. pro...................=fortjenste
6. ste...................=urugtbarhed
7. vege..................= palntestof
8. nos...................=længsel efter den svunde tid
9. sur...................=erstatningsvare
10.ban...................= stiv forbindelse
11.ob....................= åbne og undersøge et lig
12.ter...................= stor rund/oval skål
13.vi....................=veloplagt og energisk
14.nur...................=barn pige
15.la....................= sneskred i bjerge
hvem kan hjælpe mig med følgende pgave.på forhånd tak.!
sæt de rigtige endelser fremmedordene .
1. fi....................= frimærkesamler
2. inkon.................=mangel på logik
3. kva...................= dans med 4 par
4. es....................= ledsage som beskytter
5. pro...................=fortjenste
6. ste...................=urugtbarhed
7. vege..................= palntestof
8. nos...................=længsel efter den svunde tid
9. sur...................=erstatningsvare
10.ban...................= stiv forbindelse
11.ob....................= åbne og undersøge et lig
12.ter...................= stor rund/oval skål
13.vi....................=veloplagt og energisk
14.nur...................=barn pige
15.la....................= sneskred i bjerge
Svar #1
06. februar 2008 af sukker-kolibri (Slettet)
3. kvadrille
4. escort?
6. steril
7. vegetabilsk
8. nostalgisk
11. obduction
15. lavine..
- Det brugte jeg altså ikke særlig land tid på..
DU MÅ IKKE KUN SKRIVE HJÆLP!!! - sÅ har vi jo ingen chance for at finde ud af hvad det handler om
4. escort?
6. steril
7. vegetabilsk
8. nostalgisk
11. obduction
15. lavine..
- Det brugte jeg altså ikke særlig land tid på..
DU MÅ IKKE KUN SKRIVE HJÆLP!!! - sÅ har vi jo ingen chance for at finde ud af hvad det handler om
Svar #2
06. februar 2008 af Chrris (Slettet)
10. bandage
12. terrin
- Du skal ikke være helt sikker, men det ville jeg gætte på.
12. terrin
- Du skal ikke være helt sikker, men det ville jeg gætte på.
Svar #3
07. februar 2008 af bahmo25 (Slettet)
1000 tak for hjælen. næste gang jeg vil ikke skrive hjælp men.....
Skriv et svar til: hjælp......!!!!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
