Matematik
Stamfunktion
18. august 2004 af
Moderatoren
Jeg skal gøre rede for at g er en stamfunktion til f...
f(x)=x(2lnx+1) g(x)= x^2 * lnx
men jeg kan ikke få det til at passe!! hvad gør jeg forkert?
f(x)=x(2lnx+1) g(x)= x^2 * lnx
men jeg kan ikke få det til at passe!! hvad gør jeg forkert?
Svar #1
19. august 2004 af iB (Slettet)
Hvis du skriver hvad du har prøvet at regne, er det lettere at se hvad du gør forkert ;-)
Svar #2
19. august 2004 af Samuel (Slettet)
Hvis g er en stamf. til f, er g'(x)=f(x).
g skal blot differentieres med produktreglen.
g skal blot differentieres med produktreglen.
Skriv et svar til: Stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
