Matematik
procent regning?
09. februar 2008 af
blondin9000 (Slettet)
Hvis man skal bestemme hvor mange procent større et tal er hvordan stiller man det så op??
har tallet:
166,257
og skal finde ud af hvor meget større i procent 258,213 er...
kan det passe det bliver omkring 64 %???
har tallet:
166,257
og skal finde ud af hvor meget større i procent 258,213 er...
kan det passe det bliver omkring 64 %???
Svar #1
09. februar 2008 af josemaria (Slettet)
Helheden er 166,257; derfor 166,257=100%
Det du skal finde er delen; 258,213
Brug den her:
(Delen/helheden)*100
Det du skal finde er delen; 258,213
Brug den her:
(Delen/helheden)*100
Svar #2
09. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)
Hvor mange procent er 258,213 større end 166,257?
(258,213 – 166,257)/166,257 = 0,553 = 55,31%
(258,213 – 166,257)/166,257 = 0,553 = 55,31%
Skriv et svar til: procent regning?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
