Matematik
Hjælp
21. august 2004 af
TDP (Slettet)
Hvordan skal man beregne dette udtrykt..?
f(140)=20*90^a
a=10
f(140)=20*90^a
a=10
Svar #1
21. august 2004 af frodo (Slettet)
ved at taste det ind lommeregneren???
Jeg forstår ganske enkelt ikk hvad du spørger om!!
Jeg forstår ganske enkelt ikk hvad du spørger om!!
Svar #2
21. august 2004 af Samuel (Slettet)
"Hvordan skal man beregne dette udtrykt..?
f(140)=20*90^a
a=10"
Du har at gøre med en eksponentiel funktion, hvor a ikke både kan være 140 (jf. f(140)) og 10.
Hvis du skal udregne f(140), skal du finde funktionsværdien til a-værdien 140. Dvs. indsæt værdien for a på a´s plads og regn det ud.
f(140)=20*90^a
a=10"
Du har at gøre med en eksponentiel funktion, hvor a ikke både kan være 140 (jf. f(140)) og 10.
Hvis du skal udregne f(140), skal du finde funktionsværdien til a-værdien 140. Dvs. indsæt værdien for a på a´s plads og regn det ud.
Svar #3
21. august 2004 af Samuel (Slettet)
P.s.: Skriv venligst en (MEGET) mere sigende overskrift!
Skriv et svar til: Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
