Matematik
hjælp
11. februar 2008 af
JTPUK (Slettet)
Er en funktionsforskrift hvor man har h(x) og f(x) og H(x) og F(x) ?????
Svar #4
11. februar 2008 af Kurro (Slettet)
forskriften for en parabel er
f(x)=ax^2+bx+c
for en ret linje
f(x)=ax+b
Men vi kender jo ikke din opgave, så det er umuligt at konkretiserer det mere.
f(x)=ax^2+bx+c
for en ret linje
f(x)=ax+b
Men vi kender jo ikke din opgave, så det er umuligt at konkretiserer det mere.
Skriv et svar til: hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
