Afsætning
optimering ved fuldkommen konkurrence?
15. februar 2008 af
sunset (Slettet)
Hej,
jeg har en prisafsætningsfunktion som lyder:
P = -1,5X + 25
Totale varible omkostninger udgør: 15 kr * X (mængde)
Mit spørgsmål er hvordan man kan beregne optimalsituationen matematisk?
Jeg er fuldstændig blank hvad jeg skal gør :S
jeg har en prisafsætningsfunktion som lyder:
P = -1,5X + 25
Totale varible omkostninger udgør: 15 kr * X (mængde)
Mit spørgsmål er hvordan man kan beregne optimalsituationen matematisk?
Jeg er fuldstændig blank hvad jeg skal gør :S
Svar #2
15. februar 2008 af sunset (Slettet)
hm, mit resultat blivet meget mærkeligt.
Hvis man kender prisafsætningsfuntionen, er den doppelte hældning ikke hældningen for grænseomsætningen?
Groms = Gromk
P= -1,5X + 25 er det i dette tilfælde ikke Gromk?
P = -5X + 25 og dette er Groms?
Hvis ligningerne sættes lig hinanden skulle optimalsituationen gerne findes?
-1,5X + 25 = -5X + 25
X = 0
p = -1,5x0 +25 = 25
Er der en der kan se hvor fejlen ligger? på forhånd tak!
Hvis man kender prisafsætningsfuntionen, er den doppelte hældning ikke hældningen for grænseomsætningen?
Groms = Gromk
P= -1,5X + 25 er det i dette tilfælde ikke Gromk?
P = -5X + 25 og dette er Groms?
Hvis ligningerne sættes lig hinanden skulle optimalsituationen gerne findes?
-1,5X + 25 = -5X + 25
X = 0
p = -1,5x0 +25 = 25
Er der en der kan se hvor fejlen ligger? på forhånd tak!
Skriv et svar til: optimering ved fuldkommen konkurrence?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
