Matematik
HJÆLP
18. februar 2008 af
agner10 (Slettet)
Hvordan reducer jeg følgende?
x^1,5 * x^3
og
(x^4)^2
HJÆLP
x^1,5 * x^3
og
(x^4)^2
HJÆLP
Svar #3
18. februar 2008 af mathon
rettelse for tastfejl:
(x^4)^2 = x^(4*2) = 4^8 --> (x^4)^2 = x^(4*2) = x^8
(x^4)^2 = x^(4*2) = 4^8 --> (x^4)^2 = x^(4*2) = x^8
Svar #4
18. februar 2008 af Moderatoren
#0
husk:
Giv dit indlæg en sigende titel, så hjælper du de relevante brugere med let at finde dit spørgsmål / kommentar.
husk:
Giv dit indlæg en sigende titel, så hjælper du de relevante brugere med let at finde dit spørgsmål / kommentar.
Skriv et svar til: HJÆLP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
