Matematik

PLEASE HELP ME

23. august 2004 af sofilouise (Slettet)
hej
er her nogle søde mennesker som gider at hjælpe mig mednogen af de her opgaver...

de fire parrenteser er en stor parrentes og stjernen er gange tegn...


1)(1 _ 1) * 3 =
(3 4) 4


2)
( 1 _ 1) : (3 _ 1) =
( 7 5) (4 2)


3)
3 : ( 1 _ 1) =
( 2 3)



4) 13 _ 3 =
7 11

jeg vil blive rigtig glad hvis der er nogen her der gider AT BRUGE TID PÅ AT HJÆLPE MIG...


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2004 af tante_toffee (Slettet)

vælg nu en anden overskrift!!!

hvad er "_" så et tegn for?

Svar #2
23. august 2004 af sofilouise (Slettet)

JEG VED IK HVAD DER GIK AF MIN COMPUTER ........ parenteserne er vidst blevet rykket de skal stå under hinanden også kan du¨se at der skal stå et minus

Svar #3
23. august 2004 af sofilouise (Slettet)

altså at det tegn er minus

Brugbart svar (0)

Svar #4
23. august 2004 af frodo (Slettet)

jeg fatter ikk hvad der står!!

Svar #5
23. august 2004 af sofilouise (Slettet)

bare ryk parrenteserne sådan så de står under hinanden......... så kan du hvad der står...... der gik kuks i min computer så blev de rykket

Brugbart svar (0)

Svar #6
23. august 2004 af tante_toffee (Slettet)

heller ikke dig!?

(1-1)*3 = (3 4) 4

giver ikke mening...

Brugbart svar (0)

Svar #7
23. august 2004 af Lurch (Slettet)

du må nok skrive dem om, så de passer

Svar #8
23. august 2004 af sofilouise (Slettet)

okey jeg skriver dem en af gangen
( 1 _ 1) gange 3 =
( 3 4) 4

de fire parenteser er to store….

Brugbart svar (0)

Svar #9
23. august 2004 af tante_toffee (Slettet)

det giver ingen mening!!! stadigvæk!!

Svar #10
23. august 2004 af sofilouise (Slettet)

(1_1)*3=
(3 4) 4

Brugbart svar (0)

Svar #11
23. august 2004 af tante_toffee (Slettet)

mener du:

(1-1)*3=(34)*4

for det er dét der står...

Svar #12
23. august 2004 af sofilouise (Slettet)

nejjjjjjjjj

DER ER 4 PARENTESER MEN DER SKAL KUN VÆRE 2 STORE MAN KAN IK TASTE EN STOR PÅ COMPUTEREN
(1 1) 3
BRØKSTREG - MINUS - GANGE -
(3 4) 4

TYDELIGER KAN DET IK SKRIVES

Svar #13
23. august 2004 af sofilouise (Slettet)

DEN COMPUTER LAVER FULDSTÆNDIG OM PÅ ALTDET JEG LAVER ......JEG TROR JEG GIVER OP

Brugbart svar (0)

Svar #14
23. august 2004 af frodo (Slettet)

fatter ingenting..

Hvilket område af matematikken har vi at gøre med??

Brugbart svar (0)

Svar #15
23. august 2004 af tante_toffee (Slettet)

tror du skal slå din computer meget hårdt, for fatter det stadigvæk ikke =) forstår ikke parantesen med de to et-taller...

Brugbart svar (0)

Svar #16
23. august 2004 af Lurch (Slettet)

mener du,
((1/3)-(1/4))*3?
jeg kan ikke placere det sidste 4 tal...

en anden gang, så skrives en brøkstreg som /
dvs 1:4 skrives som 1/4

Svar #17
23. august 2004 af sofilouise (Slettet)

OKEY PRØVER MED ORD........
1 1 3
PARENTES - MINUS - PARENTES * -
3 4 4


ALSTÅ EN PARENTES SÅ 1, BRØKSTREG OVER TRE, MINUS 1, BRØKSTREG OVER FIRE , PARENTES SLUT GANGE MED 3 BRÆKSTREG OVER FIRE.........

HÅBER DET HJÆLPER

Brugbart svar (0)

Svar #18
23. august 2004 af tante_toffee (Slettet)

dvs.: ((1/3)-(1/4))*(3/4)?

så giver det jo mening =)

et øjeblik...

Svar #19
23. august 2004 af sofilouise (Slettet)

PARENTES 1/3 - 1/4 PARENTES SLUT * 3/4

Brugbart svar (0)

Svar #20
23. august 2004 af Lurch (Slettet)

ja okay.
det skal skrives sådan her
((1/3)-(1/4))*(3/4)
Så forstår alle hvad du siger.
Så slå lige CAPS fra!! folk prøver at hjælpe DIG med DINE lektier i deres FRITID! Så snak pænt

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 59 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.