Matematik
Funktionstilvæksten.
20. februar 2008 af
Anything (Slettet)
Jeg kan ikke finde frem til følgende - og desværre er det uden hjælpemidler:
Udregn funktionstilvæksten delta(y), når f(x)=2x^2-x og xo=3.
Evt. én der vil vise det i et worddokument?
Det ville være dejligt.
Udregn funktionstilvæksten delta(y), når f(x)=2x^2-x og xo=3.
Evt. én der vil vise det i et worddokument?
Det ville være dejligt.
Svar #1
20. februar 2008 af Anything (Slettet)
.. det er også okay uden word. Jeg forstår bare ikke opgaven så godt.
Skriv et svar til: Funktionstilvæksten.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
