Matematik
funktionsværdi
20. februar 2008 af
mm :) (Slettet)
"Betragt den eksponentielle udvikling y=48*1,23^x
a) hvor mange procent vokser funktionsværdien når x vokser med 1?
jeg er i tvivl om det er 23 % eller 123 %, jeg vil bare lige være sikker...?
På forhånd tusind tak :)
a) hvor mange procent vokser funktionsværdien når x vokser med 1?
jeg er i tvivl om det er 23 % eller 123 %, jeg vil bare lige være sikker...?
På forhånd tusind tak :)
Svar #2
20. februar 2008 af mathon
når x ændres med n ændres y med ((a^n) - 1)*100%
det vil i den konkrete opgave sige
((1,23^1) - 1)*100% = (1,23-1)*100%= 0,23*100% = 23%
...............................................................................................................
se evt.
http://peecee.dk/upload/view/97785
det vil i den konkrete opgave sige
((1,23^1) - 1)*100% = (1,23-1)*100%= 0,23*100% = 23%
...............................................................................................................
se evt.
http://peecee.dk/upload/view/97785
Skriv et svar til: funktionsværdi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
