Studievejledning

Hvad skal jeg lave?

22. februar 2008 af montuella (Slettet)
Hey jeg er flyttet til dk for 9 år siden og det er gået rigtigt godt med det danske, men det har taget meget af energien, derfor er jeg lidt bagud... jeg har afsluttet hhx sidste år og har holdt sabbat år.
Men har et kæmpe problem, jeg ved ikke hvad jeg skal gå igang med... ville blive glad for hvis i havde nogen ideer.

jeg er god til: Kommuniker med alle, også over kulture. intergere mig hurtigt. Kæmper 100% og tager ansvar alvorligt

jeg har vanskeligheder med:
engelsk = amatøre niveau
matematik = er egentlige god har bare ikke bestået


har et gnm. på 6,7

tusind tak
mvh spætte

Brugbart svar (1)

Svar #1
22. februar 2008 af SomeOneMore (Slettet)

Er dit gennemsnit 6,7 på den nye eller gamle skala? Jeg vil tro det er den nye, siden du dimitterede sidste år (altså sommer 2007).

Hvilke fag havde du på HH, som du synes var mere spændende end de andre? Hvad vil du gerne være/arbejde med?

Brugbart svar (1)

Svar #2
22. februar 2008 af Mussy06 (Slettet)

"matematik = er egentlige god har bare ikke bestået" hehe :P

Brugbart svar (1)

Svar #3
24. februar 2008 af Chabu (Slettet)

#1 Spætte hører under den gamle reform og gamle karakterskala.

Brugbart svar (1)

Svar #4
25. februar 2008 af sofie_due (Slettet)

Har du overvejet om, det skal være noget bogligt eller noget teknisk..
Der findes masser af uddannelse der ikke nødvendigvis kræver boglige kvalifikationer... og uddannelser hvor det er nok bare at have en studentereksamen...

Jeg synes, du skal gøre dig nogle overvejelser omkring, hvad du godt kan li' af interesser, også finde noget der ligger nært.

Prøv at kigge på hjemmesiden ug.dk eller tal med en studievejleder fra kommunen

Skriv et svar til: Hvad skal jeg lave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.