Matematik

Punktmængder

22. februar 2008 af B-f-89 (Slettet)

En der kan hjælpe?

En graf for en funktion har nulpunkterne -3, -2 og 2. Sammen med første aksen afgrænser grafen to punktmængder M1 og M2. Det oplyses, at arealerne af punktmængderne er henholdsvis 3/4 og 32.

- Bestem ?_(-3)^(-2)¦?f(x)?og ?_(-3)^2¦?f(x)?

Jeg forstår slet ikke noget af den opgave, skal man regne baglæns?
For normal plejer man at oplyse funktionerne hvor man herud fra skal beregne arealerne!

På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2008 af Munck (Slettet)

Bestem ?_(-3)^(-2)¦?f(x)?og ?_(-3)^2¦?f(x)?

hvad skal det betyde med ?_ ??

Svar #2
22. februar 2008 af B-f-89 (Slettet)

Håber dette er mere forståæigt!

[
http://peecee.dk/upload/view/99474
]

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2008 af Munck (Slettet)

Ja noget tyder på du skal regne baglæns så at sige.
Kan ikke lige på nuværende tidspunkt lure how.

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)

Umiddelbart kan jeg ikke se det svære i opgaven, idet facit er givet i opgaveteksten. Man skal regne ud hvad S(f(x))dx er fra -3 til -2, og fra -3 til 2 er, ikke? Det bliver:

M1:

-2
S (f(x))dx = 3/4 = 0.75
-3

M2:

2
S (f(x))dx = 3/4 + 32 = 32.75
-3

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. marts 2008 af Zaga (Slettet)


Solver man den bare? for kan umiddelbart ikke lige får det der til at passe?

Skriv et svar til: Punktmængder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.