Matematik
Integralregning
24. februar 2008 af
siimba (Slettet)
Hej,
Jeg har lidt brug for hjælp til følgende opgave:
Bestem den stamfunktion til funktionen f(x)=3x-4, hvis graf går gennem punktet (1,-6)
Hvad skal jeg gøre her?
På forhånd tak for hjælpen :)
Jeg har lidt brug for hjælp til følgende opgave:
Bestem den stamfunktion til funktionen f(x)=3x-4, hvis graf går gennem punktet (1,-6)
Hvad skal jeg gøre her?
På forhånd tak for hjælpen :)
Svar #1
24. februar 2008 af dnadan (Slettet)
S f(x) dx = F(x)+k
k bestemmes ved indsættelse af dit punkt.
k bestemmes ved indsættelse af dit punkt.
Svar #3
24. februar 2008 af dnadan (Slettet)
Integrer funktionen, husk integrationskonstanten og find konstanten ved indsættelse af punktet.
Svar #5
24. februar 2008 af peberdelfinen (Slettet)
Du har et punkt med en x-værdi og en tilhørende y-værdi. De to værdier indsætter du på henholdsvis x's plads og f(x)'s plads, hvorefter du kan isolere k
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
