Matematik
hjæææææææælp
24. februar 2008 af
marzieh (Slettet)
opgave 1:
bestem:
?(1/tanx)dx
benyt definitionen af tan og anvend substitution.
.....................................................
opgave 2:
funktionen f har lokalt maksimum i (2,3) og er løsning til differentialligningen
y" = -x eller f"(x)=-x
angiv en regneforskrift for f:
...................................................
bestem:
?(1/tanx)dx
benyt definitionen af tan og anvend substitution.
.....................................................
opgave 2:
funktionen f har lokalt maksimum i (2,3) og er løsning til differentialligningen
y" = -x eller f"(x)=-x
angiv en regneforskrift for f:
...................................................
Svar #1
24. februar 2008 af marzieh (Slettet)
i det første opgave tegnen foran ( 1/tanx)dx er ikke en spørgsmåltegen. det er en integeral tegen
Svar #2
24. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)
Opgave 1:
Benyt blandt andet at, S(1/x)dx = ln|x|. Men prøv først selv at give dit bud.
Opgave 2:
Hvis du integrerer to gange, får du udtrykt y som en funktion af x. Ved integrationen dukker der to integrationskonstanter op, som du så kan bestemme vha. oplysningen om at der er lokalt maksimum i (2,3) - det må betyde, at (2,3) ligger på grafen for y, og at y'=0 for x=2.
Benyt blandt andet at, S(1/x)dx = ln|x|. Men prøv først selv at give dit bud.
Opgave 2:
Hvis du integrerer to gange, får du udtrykt y som en funktion af x. Ved integrationen dukker der to integrationskonstanter op, som du så kan bestemme vha. oplysningen om at der er lokalt maksimum i (2,3) - det må betyde, at (2,3) ligger på grafen for y, og at y'=0 for x=2.
Svar #3
24. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)
#0.
Fremdeles... Under Studieportalens retningslinjer ( https://www.studieportalen.dk/Forums/Politik.aspx) ses følgende oplysning: "Giv dit indlæg en sigende titel, så hjælper du de relevante brugere med let at finde dit spørgsmål / kommentar." Du bedes derfor give dit indlæg en mere relevant titel næste gang. På forhånd tak.
Fremdeles... Under Studieportalens retningslinjer ( https://www.studieportalen.dk/Forums/Politik.aspx) ses følgende oplysning: "Giv dit indlæg en sigende titel, så hjælper du de relevante brugere med let at finde dit spørgsmål / kommentar." Du bedes derfor give dit indlæg en mere relevant titel næste gang. På forhånd tak.
Skriv et svar til: hjæææææææælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
