Matematik
Hjælp til dette!!
24. februar 2008 af
hjælpmig! (Slettet)
1) Bestem løsningen til ligningssystemet
3x + 4y = 10
4x - 3y = 5
2) Bestem minimum for funktionen f(x) = x^2 + 2/x, x>0
3x + 4y = 10
4x - 3y = 5
2) Bestem minimum for funktionen f(x) = x^2 + 2/x, x>0
Svar #1
24. februar 2008 af Sentinox (Slettet)
Hvor går du i stå??
1) Løs først den ene ligning med hensyn til x eller y, og indsæt det fundne i den anden ligning. Nu indeholder den anden ligning kun en af de varible.
2) ekstremum når f'(x) = 0
1) Løs først den ene ligning med hensyn til x eller y, og indsæt det fundne i den anden ligning. Nu indeholder den anden ligning kun en af de varible.
2) ekstremum når f'(x) = 0
Svar #3
27. februar 2009 af saraboell (Slettet)
jeg sidder med samme opgave altså nr. 1
- men hvordan løser man den ene ligning?:s
Skriv et svar til: Hjælp til dette!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
