Matematik
Linearitet!!???
25. februar 2008 af
Neeluh (Slettet)
Har to opgaver jeg ikke kan finde ud af. Det er til en aflevering til imorgen - håber at nogen vil hjælpe!!
1. I hvilktet punkt skærer linjen m x-aksen når m har ligningen y = 4x + 5 ??
2. Hvilken værdi skal tallet k have, hvis linjerne m og n med ligningerne
m = 3x-4y = 2
n = kx + 7y = 12
skal være parallelle?
på forhånd tak! :)
1. I hvilktet punkt skærer linjen m x-aksen når m har ligningen y = 4x + 5 ??
2. Hvilken værdi skal tallet k have, hvis linjerne m og n med ligningerne
m = 3x-4y = 2
n = kx + 7y = 12
skal være parallelle?
på forhånd tak! :)
Svar #1
25. februar 2008 af Isomorphician
1: Når y = 0
2: Isoler y i begge ligninger. Når hældningskoefficienterne er lig hinanden er linierne parallele
2: Isoler y i begge ligninger. Når hældningskoefficienterne er lig hinanden er linierne parallele
Skriv et svar til: Linearitet!!???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
