Tysk
Einfach.. grammatik.
25. februar 2008 af
lålåseje (Slettet)
Er der nogen der har lavet nedenstående opgave? Så kan jeg selv tjekke for fejl hvis det er.. ellers vil jeg meget gerne have hjælp.
(side 66 opg. 55,3 i eiso)
Først den danske:
Vi må gøre alt for at forhindre en tredje verdenskrig.
Visse mennesker har en sjette sans.
Hendes ny (=anden) mand er i den syvende himmel.
I første halvlegs 42. minut scorede (=skød) Dieter endnu et mål, så at kampen endte 3-1 (læses drei zu eins).
Andet ret var hovedretten.
Dengang boede de i fjerde hus på højre hånd.
Den tyske:
Wir mussen alles tun um einen dritten Weltkrieg zu verhindern.
Gewissen Menschen haben einen sechsten Sinn.
Ihr anderer Mann ist in dem siebten Himmel.
In der zweiundvierzigste Minut der erstn Halbzeit sciesste Dieter noch ein Ziel, so dass das Spiel drei zu eins endete.
Zweite Gang war der Hauptgang
Damals wohnten sie in dem viertem Haus rechts.
(side 66 opg. 55,3 i eiso)
Først den danske:
Vi må gøre alt for at forhindre en tredje verdenskrig.
Visse mennesker har en sjette sans.
Hendes ny (=anden) mand er i den syvende himmel.
I første halvlegs 42. minut scorede (=skød) Dieter endnu et mål, så at kampen endte 3-1 (læses drei zu eins).
Andet ret var hovedretten.
Dengang boede de i fjerde hus på højre hånd.
Den tyske:
Wir mussen alles tun um einen dritten Weltkrieg zu verhindern.
Gewissen Menschen haben einen sechsten Sinn.
Ihr anderer Mann ist in dem siebten Himmel.
In der zweiundvierzigste Minut der erstn Halbzeit sciesste Dieter noch ein Ziel, so dass das Spiel drei zu eins endete.
Zweite Gang war der Hauptgang
Damals wohnten sie in dem viertem Haus rechts.
Skriv et svar til: Einfach.. grammatik.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
