Matematik
en bette hjælp :(
26. februar 2008 af
Pernille-2 (Slettet)
Benyt den fundne forskrift for f(x) til at bestemme, hvor mange gange så stordiameteren skal være, hvis brudstyrken skal fordobles.
jeg har fundet f(X)=18,49x^1,933
jeg har fået et hint:
Løs ligningen f(d*x)=2*f(x), hvor d er den ubekendte.
svaret skal være omkring 1,4 så er der nogen der lige hurtigt kan hjælpe mig (:?
jeg har fundet f(X)=18,49x^1,933
jeg har fået et hint:
Løs ligningen f(d*x)=2*f(x), hvor d er den ubekendte.
svaret skal være omkring 1,4 så er der nogen der lige hurtigt kan hjælpe mig (:?
Svar #1
26. februar 2008 af MatJakob (Slettet)
Du skal løse ligningen 2 = h^1,933, dvs. h = 1,933'te rod af 2 = 1,43
Skriv et svar til: en bette hjælp :(
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
