Matematik

differenttialkvotient

28. februar 2008 af Jensbojsen (Slettet)
Hvordan udregner jeg det her?

hvis g(7)=10 og g(7)=2, så skal jeg bestemme ca. g(6,99) og g(7,01)...

PÅ forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)

Du må vist hellere skrive hele opgave teksten ned, eller forklare det lidt bedre.

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Det er ikke en ordinær funktion hvis g(7)=2 og 10.

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)

netop

Skriv et svar til: differenttialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.