Studievejledning

Value chian managment vs ha / ha(jur)

01. marts 2008 af Zalam (Slettet)
Ja egentlig som man sidder og er sikker på, hvad man vil finder man en ny uddannelse som lyder interessant.

Jeg faldt over uddannelse "value chain management" den lyder jo super interessant og kunne være et alternativ til Ha / Ha(jur) jeg ellers drømte om.

Men tænkte på om value chain management egentlig ikke ville være et bedre valg for mig, når man drøm egentlig er at lave noget med handel (gerne internationalt)? Jeg kan jo så vidt jeg har forstået tage cand.merc efter value chian management?

Min drøm er at arbejde med handel og helst internationalt, eller consulting inden for handel, marketing og optimering, - måske få sit eget firma som laver en af tingene.

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2008 af Hoys (Slettet)

Hvis du er god til sprog burde du måske undersøge negot, Ha(int), SPRØK eller lignende. www.ug.dk

Det er todelte uddannelser med erhvervsøkonomi som den ene del og erhvervssprog som den anden. Den giver dig nemlig et internationalt perspektiv på din uddannelse.

Svar #2
04. marts 2008 af Zalam (Slettet)

Jeg har absoult intet problem med sprog - så længe det er engelsk - det snakker jeg tilgængeld også super - (halv irlænder).

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2008 af Roman Garcia

Du bør nok ikke vælge Ha (jur) hvis du primært vil arbejde med international handel. Du bør i stedet målrette din uddannelse 100 %. "value chain management" lyder i den forbindelse meget interessant.

Svar #4
17. marts 2008 af Zalam (Slettet)

#3

Jeg vil jo gerne have bred mulighed for job.

Har dog snakket med VIA/vitus bering og de siger man kan videruddanne sig til cand.merc i logistik på SDU og få merit så det vist kun tager lidt over 2 år ekstra, også ville jeg have HA også.

Spørgsmålet er dog om jeg øler jeg vil tage helt til Horsens :( Er der andre uddannelse udover shipping trainee som henvender sig til international handel?

Skriv et svar til: Value chian managment vs ha / ha(jur)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.